Τι αληθινά γνωρίζουμε για το έγκλημα και την εγκληματικότητα, τη βία και τη παραβατικότητα; Είναι όλες οι παρεκκλίνουσες συμπεριφορές «εγκλήματα»;Ποιος είναι τελικά ο εγκληματίας; Ποιοι παράγοντες ωθούν κάποιον σε μια εγκληματική πράξη; Ποιος ο ρόλος των θυμάτων στην αντιμετώπιση του εγκλήματος; «Σωφρονίζει» το σωφρονιστικό μας σύστημα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Εγκληματολογία είναι μια ασυνήθιστη επιστήμη που προσπαθεί να εξαλείψει το ίδιο το αντικείμενο μελέτης της!

6 Δεκ 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


Αγαπητά μέλη του ΣΕΕΠΠ, αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας υπενθυμίζουμε ότι την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 16:00 έως και 19:30 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το νεο ΔΣ ΣΕΕΠΠ στην αίθουσα του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας στον 4ο όροφο του κτιρίου ΔΕΣΚΟΙ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Οι συνδρομές/εγγραφές θα λάβουν χώρα 16.00-17.00.
Η αίτηση υποψηφιότητας για Διοικητικό Συμβούλιο ή Ελεγκτική Επιτροπή (https://drive.google.com/file/d/0B-s-7Ntn1AcEMTByZWZ0bE4xRnJQUVJUY1R5YkNYLWpIMVZr/view?usp=sharing) να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση: (https://drive.google.com/file/d/0B-s-7Ntn1AcEWW9sZG9sMDg0VlpzRU5OaDVhcGtja083bkFz/view?usp=sharing ) με προθεσμία υποβολής την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στο panteioncriminologistsociety@gmail.com. Στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://drive.google.com/file/d/0B-s-7Ntn1AcESDdfMk9GNXBXdzg1NzFzbnhnQnU1UVRNb3hr/view?usp=sharing) θα βρείτε αίτηση κωλύματος για όσους επιθυμούν να ψηφίσουν με επιστολική (ηλεκτρονική) ψήφο.